ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιοι Είμαστε

Το ανθοπωλείο FIORISSIMO δημιουργήθηκε το 1989 στο Χαλάνδρι Αττικής σε ιδιόκτητο κτίριο 350 τ.μ. (στον ίδιο χώρο στεγάζονται δύο εργαστήρια, τα οποία χρησιμεύουν και ως αποθηκευτικοί χώροι,- 150 τ.μ. το κάθε ένα, για την γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας.)  

Η άμεση αναγνώριση του FIORISSIMO οφείλεται κυρίως στην επαγγελματική κατάρτιση και στην εξειδίκευση την οποία έχει το προσωπικό του σε όλους τους τομείς της διακόσμησης. Έμπειροι και καταρτισμένοι συνεργάτες βραβευμένοι σε διαγωνισμούς ανθοδετικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημιουργούν για εσάς πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις στολισμών γάμων, βαπτίσεων, γενεθλίων, δεξιώσεων.
 

Ειδικά χαρακτηριστικά
Πρωτότυπα επαγγελματικά δώρα, συνδυασμοί ποτών με λουλούδια, κρασιά, κεριά σύμφωνα με το FLORIST TREND και FLORAL INSPIRATIONS (σεμινάρια ετήσιας μόδας για τα λουλούδια) εξασφαλίζουν αυστηρή ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας.
 
Συστατικά επιτυχίας
H οργανωμένη διαχείριση του συστήματος διασφάλισης ποιότητας εγγυάται το υψηλό επίπεδο ποιότητας και φρεσκάδας των λουλουδιών και των φυτών μας.

Οι ανταγωνιστικές τιμές, η άριστη συσκευασία, η ασφαλής και εγγυημένη παράδοση με ιδιόκτητα αυτοκίνητα στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα φέρνουν το FIORISSIMO στη κορυφή.

 

Καινοτομία
Το εξειδικευμένο τμήμα του FIORISSIMO-Balloonissimo στολίζει με μπαλόνια πάρτυ γενεθλίων, γάμων, βαπτίσεις. Οι αποστολές και παραδόσεις μπαλονιών εκτελούνται με τα αυτοκίνητα του FIORISSIMO εξασφαλίζοντας άριστη ποιοτική παράδοση.
 
Πάντα στην διάθεση σας
Στον ευχάριστο και ιδιαίτερης αισθητικής χώρο μας στη Λ. Πεντέλης 29 και στο ηλεκτρονικό μας καταστήματα (διευθύνσεις) fiorissimo.gr.
Παρακαλούμε διαβάστε τους "Όρους παραγγελίας" για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στη διεύθυνση sales@fiorissimo.gr, μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή/και στα παρακάτω τηλέφωνα:
 
Διεύθυνση Λ. Πεντέλης 29 Τ.Κ.152 33, Πόλη: Χαλάνδρι Τηλ. 210 6848091, 210 6801547, Φαξ: 210 6892389

ΑΦΜ.800352370     Γ.ΕΜ.Η. 117833303000