Στολισμοί γάμων

31 Ιουλίου

11:15

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ: 
Στολισμοί γάμων

Στολισμοί γάμων με συνέπεια και επαγγελματισμό στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη ποιότητα!

Όπως ένας καλός σεφ θα σας προσφέρει νόστιμα φαγητά έτσι και ένας επαγγελματίας ανθοδέτης θα δώσει στο στολισμό σας την αίσθηση που επιθυμείτε να δώσετε.

Δεν κάνουμε όλα τα ανθοπωλεία την ίδια δουλειά. Είτε γιατί δεν στοχεύουμε στο ίδιο πελατολόγιο είτε γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια γνώση.

Αναφέρουμε μόνο κάποιους ελάχιστους όρους όπως ποιότητα λουλουδιών, φρεσκάδα λουλουδιών και αναλογία λουλουδιών/πρασινάδας και καταλαβαίνει κάποιος πόσες διαφορές μπορεί να έχει από κατάστημα σε κατάστημα μία "νυφική με λευκά τριαντάφυλλα" (με πόσα? τί μέγεθος κεφαλιού? τί ποιότητα, ποια ποικιλία? πόσο φρέσκα?).
Για εσάς λοιπόν που δε θέλετε να ρισκάρετε σε μία τόσο σημαντική ημέρα την ποιότητα των λουλουδιών και την ποιότητα των υπηρεσιών θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες.

Ο υπεύθυνος εργαστηρίου Παπαδημητρίου Ανδρέας με διακρίσεις από διαγωνισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μία μεγάλη πορεία στην αναζήτηση τεχνικών αλλά και οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες μας θα εξασφαλίσουν οτι θα έχετε τον στολισμό που επιθυμείτε για την ημέρα των ονείρων σας!

Μην διστάσετε να μας επισκεφτείτε (μόνο κατόπιν ραντεβού!) για να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις με σκοπό να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει πλήρως τα σχέδια σας.  

 

SHARE